Semesterbyn Scoglitti: semester på Sicilien.  

 

Vårt mål: att utveckla och öppna ett fönster mot turistaktiviteter: enheter till utyrning, hotell, för regionen typisk mat, lokalt konsthantverk, agriturism, segling och dykning, sport och kulturevenemang, för att möta och gynna turistvecklingar under lågsäsong i Scoglitti och på övriga Sicilien.

Hur kan man bo i Scoglitti.

Vi finns 50 m från havet med en semesterby som erbjuder möjlighet att bo veckovis mitt i centrum och ha tillgång till badaktiviteter. I år uthyres also två våningar för 4 eller 5 personer. Nedan finner du ritningar över lägenheterna tillsammans med en karta över semesterbyn Scoglitti. Omgivningarna är lämpade för cykelturer. Det finns uthyrning av cyklar för både vuxna och barn till låg kostnad. 

Var ligger Scoglitti.

........13 km från Vittoria, vid havet, på väg S.S.V. Catania - Ragusa (circa 70 min.), utfart vid korsningen Comiso – Vittoria. 

     

Med cykel når du byn och de omedelbara omgivningarna där du finner sevärdheter och kann utforska kusten, som är både klippformad med sandiga bukter och är rik på typisk medelhavsväxtlighet. 

                                                                                  

Scoglitti, gyllene stränder, du möter historia och kultur på kusten av Ragusa, kända frän författaren Camilleri‘s böcker . (“Fela”,“Vigata”, “Montelusa”, “Capo Russello”). Kom och tillbringa semester i åra minivåningar med 4 till 5 bäddar, 2 rum, komplett möblerade. Tel. +39/000/000000, +39/000/000000. Besök vår Internet site för att läsa mera om vårt utbud och kostnad per vecka (från xxx Euro www.scoglitti.com/tariffe.htm ). Öppet hela året.

        

50 m från havet finnar du beach volley organisationen. Skriv ett e-mail på engelska till info@scoglitti.com .

Scoglitti‘s läge medger utflykter till många turistbegivenheter på södra Sicilien.

Scoglitti è http://www.Scoglitti.com